Libido Jelly

Libido Jelly is te omschrijven als een vloeibaar erectiemiddel. Nadat u Libido Jelly hebt ingenomen dan wordt het zo snel opgenomen dat u binnen enkele minuten al werking waarneemt. Wanneer u gebruikmaakt van een erectiepil of capsule dan moet u eerst wachten tot het maagzuur zijn werk doet om de pil af te breken en de inhoud in uw bloedsomloop ...

Libido Jelly is te omschrijven als een vloeibaar erectiemiddel. Nadat u Libido Jelly hebt ingenomen dan wordt het zo snel opgenomen dat u binnen enkele minuten al werking waarneemt. Wanneer u gebruikmaakt van een erectiepil of capsule dan moet u eerst wachten tot het maagzuur zijn werk doet om de pil af te breken en de inhoud in uw bloedsomloop terechtkomt.

Vloeibaar erectiemiddel

Libido Jelly is vloeibaar en veel sneller in uw lichaam opgenomen. Naast de stimulans bij het verkrijgen van een erectie krijgt u ook meer zin in seks. Het middel werkt dus ook nog eens libido verhogend. Libido Jelly is gemaakt van natuurlijke kruiden, u krijgt dus geen slechte en chemische stoffen in uw lichaam. De natuurlijke kruiden hebben met name een positief effect op mannen met een erectiestoornis.

Meer

Libido Jelly   Er is 1 product.

Toon 1 - 1 of 1 item
Toon 1 - 1 of 1 item