ErectaKraft

ErectaKraft is een libido verhogend erectiemiddel welke veilig is te gebruiken omdat het uitvoerig is getest, maar ook omdat het volledig van natuurlijke ingrediënten is gemaakt. Deze ingrediënten werken goed samen voor een verbeterde bloedsomloop naar de penis zodat deze makkelijker hard kan worden. Hierdoor heeft u langer een erectie waar u se...

ErectaKraft is een libido verhogend erectiemiddel welke veilig is te gebruiken omdat het uitvoerig is getest, maar ook omdat het volledig van natuurlijke ingrediënten is gemaakt. Deze ingrediënten werken goed samen voor een verbeterde bloedsomloop naar de penis zodat deze makkelijker hard kan worden. Hierdoor heeft u langer een erectie waar u seksuele activiteiten mee kan uitvoeren.

Verhoogde sekslust

Een van de belangrijkste werkzame stoffen van ErectaKraft is Guarana extract. Guarana zorgt voor een seksuele stimulans welke in de oudheid al werd toegepast voor een verhoogde sekslust. Het extract is een natuurlijke afrodisiac. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van Muira Puama welke een lustopwekkend effect heeft.

Meer

ErectaKraft  Er is 1 product.

Toon 1 - 1 of 1 item
Toon 1 - 1 of 1 item