Badmaat

Gebruik het unieke apparaat van Badmaat waarmee u na een kwartier al resultaat merkt. Badmaat combineert een aangename zuiging met het vergroten van uw penis. Als u de penisvergroter van Badmaat met regelmaat gebruikt dan worden de zwellichamen vergroot zodat er meer bloed in kan stromen. Door deze bevorderde bloedtoevoer kunt u uw penis vergrot...

Gebruik het unieke apparaat van Badmaat waarmee u na een kwartier al resultaat merkt. Badmaat combineert een aangename zuiging met het vergroten van uw penis. Als u de penisvergroter van Badmaat met regelmaat gebruikt dan worden de zwellichamen vergroot zodat er meer bloed in kan stromen. Door deze bevorderde bloedtoevoer kunt u uw penis vergroten. U gebruikt de Badmaat onder de douche of in bad. Het apparaat werkt stimulerend voor de drie kamers in de penis.

De Badmaat geeft een snel resultaat

De twee kamers aan de bovenkant en de wat kleinere kamer aan de onderkant. Als u een erectie krijgt dan komt er een hormoon vrij zodat er bloed naar de penis stroomt. Door deze druk stromen deze kamers vol en krijg u een erectie. De lengte van uw penis wordt bepaald door de bovenste kamers en de grootte ervan. Dus des te groter deze kamers, des te groter uw penis kan worden.

Meer

Badmaat  Er is 1 product.

Toon 1 - 1 of 1 item
Toon 1 - 1 of 1 item