G-Spot Opium

G-Spot Opium is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Het libido middel zorgt ervoor dat vrouwen intens kunnen genieten. G-Spot Opium heeft zowel een gel als een drankje en zorgt ervoor dat alle remmen los gaan. Deze combinatie zorgt ervoor dat de vrouw enorm kan genieten en een zeer intens G-Spot orgasme kan krijgen. U voelt zich euforisch, ontspan...

G-Spot Opium is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Het libido middel zorgt ervoor dat vrouwen intens kunnen genieten. G-Spot Opium heeft zowel een gel als een drankje en zorgt ervoor dat alle remmen los gaan. Deze combinatie zorgt ervoor dat de vrouw enorm kan genieten en een zeer intens G-Spot orgasme kan krijgen. U voelt zich euforisch, ontspannen en krijgt aangename prikkelingen door uw hele lichaam.

Het G-Spot orgasme

Nadat u het drankje hebt ingenomen kunt u de gel in en op de vagina aanbrengen. De gel zorgt voor een heerlijke tinteling en wordt uw G-Spot extra gestimuleerd. Ook mannen kunnen de gel gebruiken, deze kan worden aangebracht op de eikel. Als de gel eenmaal is ingetrokken zorgt dit voor een zeer aangenaam gevoel.

Meer

G-Spot Opium  Er is 1 product.

Toon 1 - 1 of 1 item
Toon 1 - 1 of 1 item