PRIVACY POLICY


Algemeen
Erectiepillen.com respecteert de privacy van al haar gebruikers en draagt zorg over alle persoonlijke informatie die u ons verschaft en wordt volledig vertrouwelijk behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en makkelijk mogelijk te verwerken. Wij gebruiken uw gegevens enkel met uw toestemming. Erectiepillen.com zal uw persoonlijke gegevens nooit verkopen aan derden en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

NAW Gegevens
Erectiepillen.com gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: als u een bestelling plaatst, hebben wij uw naam, e-mailadres en afleveradres nodig om uw bestelling uit te voeren. Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen.
Om het winkelen bij Erectiepillen.com zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u artikelen aanbevelen die u wellicht interessant vindt. In uw Erectiepillen.com account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflevergegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren voor uw gemak.

Overige
Erectiepillen.com zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en derden betrokken bij een zending zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens te respecteren. Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Erectiepillen.com en wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen om die reden zo discreet mogelijk met uw gegevens omgaan.Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk behandeld.