Korting! King Active 2 capsules - erectiepillen Grotere weergave

King Active 2 capsules - erectiepillen

Nieuw

 • King Active is de nummer 1 stimulerende erectiepil
 • King Active helpt je om langere en stevigere erecties te krijgen
 • King Active bevordert je genotsgevoel
 • King Active werkt al na 30 minuten en kan werken tot 72 uur

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 1 punt die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,20.


€ 14,50

€ 15,00

Volumekortingen

HoeveelheidKortingU bespaart
2 € 1,00 tot € 2,00
3 € 1,68 tot € 5,05
4 € 1,30 tot € 5,20
5 € 1,40 tot € 7,00
7 € 1,60 tot € 11,20
10 € 1,80 tot € 18,00
20 € 2,00 tot € 40,00

Data sheet

Inhoud2 Capsules

Meer info

KING ACTIVE

 • Langere en spannende sex?
 • Meerdere hoogtepunten bereiken?
 • Een vitaal en fit leven?
 • Natuurlijke erectiepillen?
 • Controle over je erectie?


Met King Active voel je je weer energiek, vitaal en fit en zal daardoor de lustgevoelens verhogen en je sexleven verbeteren. 
Door de verbeterde doorstroming zal het je erectie ondersteunen en gemakkelijker worden meerdere malen achtereen een hoogtepunt te behalen. 
King Active geeft je meer controle over je erectie en tevens geeft het je meer uithoudingsvermogen en energie, ook kent King Active geen negatieve bijwerkingen.
King Active biedt je de mogelijkheid om er eens weer vol tegenaan te gaan.
De samenstelling van King active bestaat uit krachtige en 100% natuurlijke kruiden in een capsule van harde gelatine.
King Active wordt geproduceerd in Azië, en wordt strikt gecontroleerd voor zijn beste kwaliteit voor een hoogwaardig voedingssupplement, waaronder;

 • Gmp kwaliteitborgingssysteem (juiste wijze van produceren)
 • ISO 22000-standaard op gebied van voedselveiligheid
 • HACCP standaard


King Active erectiepil

 • De formule ondersteunt de erectie en de seksuele prestatie
 • Geeft meer vitaliteit en energie
 • Ondersteunt de doorstroming en uithoudingsvermogen
 • Versterkt lustgevoelens en het libido
 • Zal tot intensere orgasmes leiden
 • Helpt voor langere sex en meerdere hoogtepunten


Inname van King Active:
Het beste is om King Active in te nemen met een glas water.
Voor een optimale werking dient King Active te worden ingenomen op een nuchtere maag, tenminste 2 uur na de laatste maaltijd.
King Active werkt al na 30 minuten en kan wel werken t/m 72 uur.
De aanbevolen dosis is 1 capsule per 3 dagen.
De aanbevolen dosis niet overschrijden, en altijd eerst de bijsluiter lezen

King Active en alcohol:
King Active kan je gebruiken met alcohol, wel wordt geadviseerd om alcohol met mate te gebruiken.

Hoe bewaart u King Active het beste?
Bewaar King Active altijd buiten het bereik van kinderen.
Bewaar het altijd in de oorspronkelijke verpakking tegen vocht en niet boven de 30 graden celcius.


Gebruik King Active niet na de vermelde gebruiksdatum.

Na hoeveel tijd zijn de effecten van King Active merkbaar?
De effecten van King Active zijn al na 30 minuten merkbaar.
 
erectiepillen King Active

Beoordelingen

Kwaliteit 
Gina 2016-11-17

Erectiepil

Wat doe je als vrouw wanneer er in de slaapkamer steeds minder te beleven valt. Er zijn natuurlijk diverse mogelijkheden, een seksmaatje op de kop tikken, opwindende lingerie aantrekken, allerhande speeltjes gebruiken? Het leek mij vooral het begin van het einde van m’n relatie en daar was ik nog lang niet aan toe, veel te ingrijpend allemaal. Dus toch maar weer manlief proberen te verleiden. Tot hij na enige tijd bekende steeds meer moeite te hebben om een gezonde erectie te krijgen. Dan maar aan de pillen vonden we allebei. Het was wel even wennen omdat het spontane een beetje verdwenen leek, maar na enige tijd hadden we het toch wel onder de knie. De erectiepillen van King Active bleken in combinatie met een relaxed voorspel een prima uitwerking te hebben. Dat houden we er dus voorlopig maar in!

  Kwaliteit 
  Marije en Menno 2016-08-25

  Erectiepillen

  Als je als vrouw seksueel niet echt meer aan je trekken komt dan ben je al heel snel geneigd om dat bij jezelf te zoeken. Als gevolg daarvan duurt de onbevredigende situatie alleen maar voort en begin je jezelf ook een schuldgevoel aan te praten. Weliswaar zat ik in een relatie die van al ruim 20 jaar maar van vriendinnen hoorde ik van tijd tot tijd dat het ook dan vaak heel anders kon zijn. Uiteraard had ik al een aantal mij ten dienste staande hulpmiddelen uitgeprobeerd maar dat bleek slechts een flauw aftreksel ten opzichte van echte seks op te leveren. Ook opwindende lingerie leidde niet tot het gewenste resultaat te leiden en ten einde raad ben ik toen maar eens bij de huisarts te rade gegaan. Deze bleek nogal verbaasd over het feit dat ik een en ander alleen maar bij mijzelf had gezocht. Hij stelde mij een tweetal alternatieven voor. Of om eens een serieus gesprek met mijn partner aan te gaan, dan wel samen met mijn partner bij hem op consult te gaan om te bezien of er op simpele wijze een einde aan de impasse kon worden gemaakt, of om de hulp van een seksuoloog of psycholoog in te roepen. Gelukkig bleek het laatste vooralsnog niet nodig. Ook mijn partner moest bekennen dat het ook aan hem het een en ander schortte met betrekking tot ons seksuele leven, en nee, er was beslist geen ader in het spel zo verzekerde hij mij met klem. Als eerste mogelijke oplossing kwam de huisarts met het voorstel om stimulerende middelen, zoals bijvoorbeeld erectiepillen te aan proberen. Hier hadden wij wel oren naar en zo zijn wij vervolgens op internet naar informatie op zoek gegaan. De website van Erectiepillenwinkel.nl ervaarden wij als heel professioneel en gebruiksvriendelijk. Wat ons ook zeer aansprak was het feit dat men zich hier voornamelijk richtte op producten die op plantaardige basis waren ontwikkeld. Dus voorlopig maken wij gebruik van de hier aangeboden erectiepillen en wel de erectiepil King active en dit tot dusverre tot volle tevredenheid.

   Kwaliteit 
   Tom 2016-08-20

   Absolute verrijking

   Ik doe het niet vaak het schrijven van een recensie voor wat voor product dan ook, maar voor deze gelegenheid wil ik wel even kwijt dat het gebruik van een erectiepil het leven weer een stuk aangenamer maakt. Min of meer bij toeval kwam ik al surfend op het internet King active tegen. Aangezien het de laatste tijd allemaal toch wel wat minder soepel ging in bed besloot ik om eens een dergelijk middel uit te proberen. Ik moet zeggen dat dit een absolute verrijking van mijn (seks-)leven oplevert en niet te vergeten ook voor dat van mijn partner. Prettige bijkomstigheid: bestellen en afleveren gebeurt op buitengewoon discrete wijze en verloopt lekker snel.

    Kwaliteit 
    R.v.R 2016-03-12

    king active

    Ja, buiten de slaapkamer konden we het na al die jaren nog steeds uitstekend met elkaar vinden. Maar in de slaapkamer was steeds meer afstand, alsof we broer en zus waren. Er moest toch een manier zijn om ook ons seksleven weer een beetje op het oude peil terug te brengen. Erectiepillenwinkel bracht uiteindelijk uitkomst. Met name hun bekendste product, de erectiepil king active, zorgt sinds een tijdje voor een behoorlijke opleving. Die houden we er dus nog even in zoals je zal begrijpen.

     Kwaliteit 
     Max.k 2016-02-27

     Libidopillen

     Meerdere jaren een zeer aangename ervaring.
     Keep up the good work!

      Kwaliteit 
      Mark 2016-02-27

      Bedankt

      Dit product heb ik al jaren veel plezier van, dank u voor de aanbieding!

       Kwaliteit 
       Pieter 2015-12-11

       Tevreden klant

       Het was natuurlijk wel even wennen, maar uiteindelijk moet je het gewoon toegeven, je viriliteit is op een gegeven moment (67 jaar) gewoon niet meer wat het ooit was. De tand des tijds heeft er flink aan geknaagd, moeder de vrouw heeft –eerlijk is eerlijk- toch een stukje van haar aantrekkelijkheid ingeboet, net zoals ook ik natuurlijk en daar sta je dan met je talenten. Je wil wel maar je kunt gewoon niet meer. Gelukkig hebben we tegenwoordig ook op oudere leeftijd de beschikking over het internet. Goede raad hoeft dan niet altijd duur te zijn. Op goed geluk wat trefwoorden ingetypt en al gauw worden je te kust en te keur erectiemiddelen aangeboden. Min of meer bleef ik bij King Active steken en vervolgens niet langer geaarzeld en gauw zo’n doosje met wat van die pilletjes besteld. Natuurlijk is het een sprong in het diepe en je hebt ook gerede twijfel. Gelukkig kwam daar gauw een eind aan, het bleek gewoon te zijn wat het beloofde. Nu eind goed al goed dus, u hebt er een tevreden klant bij.

        Kwaliteit 
        Paultje 2015-09-17

        King Active

        Fantastische tijd gehad met deze pillen, werkte lang door en ook geen bijwerkingen. Gaan we zeker nog eens herhalen.

        • 2 van 2 personen vonden deze recensie bruikbaar.
        Kwaliteit 
        Sjarrel 2015-09-17

        King

        Zeer genoten van deze capsules! Had King active ingenomen voor we naar een parenclub gingen, het was later dan normaal toen we de club verlieten. fantastische tijd gehad!

        • 2 van 2 personen vonden deze recensie bruikbaar.
        Kwaliteit 
        Mack 2015-09-17

        Langer doorgaan

        Ging een stuk langer door dan normaal het geval is, en me penis was een stuk harder. Al jaren de favoriete pil voor mij.

        • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
        Kwaliteit 
        Harold.B 2015-07-26

        Thanks!

        Fijne service via erectiepillen.com en super snelle levering. Tssjaa King Active is gewoon een top product wat de meeste gebruikers met mij eens zullen zijn:D

        • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
        Kwaliteit 
        David 2015-05-13

        Tevreden klant

        Geen bijwerkingen en een zeer goed effect.

        • 2 van 2 personen vonden deze recensie bruikbaar.
        Kwaliteit 
        Cees V 2015-04-26

        King!

        super genoten :D aanrader voor alle!

        • 2 van 2 personen vonden deze recensie bruikbaar.
        Kwaliteit 
        E.V 2015-04-21

        King Active

        Zeker een goed product voor mij, werkt goed lang door en totaal geen bijwerkingen.

        • 3 van 3 personen vonden deze recensie bruikbaar.
        Kwaliteit 
        R.van.G 2015-03-04

        Genieten

        Bestel King Active al jaren, dit middel is zeker voor mij het beste van de natuurlijke erectiepillen.
        Geen bijwerkingen, dus echt genieten van de seks.


         Kwaliteit 
         j 2015-03-04

         King Active

         Top pil! Werkt lang door en totaal geen bijwerkingen zoals hoofdpijn en rode ogen.

         • 3 van 3 personen vonden deze recensie bruikbaar.
         Kwaliteit 
         Willem.J 2014-02-27

         To product!

         Weten jullie wanneer King Active weer te verkrijgen is ? vind het echt een super erectiepil en kon er goed lang mee doorgaan.

         • 3 van 3 personen vonden deze recensie bruikbaar.
         Kwaliteit 
         Robert 2014-01-01

         Geweldig

         Hallo , voor het eerst deze pil gebruikt. moet zeggen ben er zeer tevreden over. echt een SUPER pil. zelfs 2 dagen erna nog steeds een vollere dikkere pik. geen bijwerkingen gehad. Helaas zijn ze niet meer op voorraad. hoop wel dat ze gauw weer voorradig zijn want heb wel weer zin in een feestje haha.

         • 2 van 2 personen vonden deze recensie bruikbaar.
         Kwaliteit 
         Paul 2013-05-20

         Erg goed product!

         Hij werd bijna 2 keer zo groot!

         • 3 van 3 personen vonden deze recensie bruikbaar.
         Kwaliteit 
         Michael S. Johnsson 2013-05-20

         De beste!

         king active is serieus de beste erectiepil die ik ooit heb gebruikt!

         • 4 van 4 personen vonden deze recensie bruikbaar.

         Schrijf uw recensie !

         Schrijf een recensie

         King Active 2 capsules - erectiepillen

         King Active 2 capsules - erectiepillen

         • King Active is de nummer 1 stimulerende erectiepil
         • King Active helpt je om langere en stevigere erecties te krijgen
         • King Active bevordert je genotsgevoel
         • King Active werkt al na 30 minuten en kan werken tot 72 uur

         Schrijf een recensie

         29 andere producten in dezelfde categorie