SizeDoctor

Penis vergroten door tractie, met dit product, werkt door kracht te zetten op de celstructuren, door de energie worden cellen geforceerd tot celdeling. Dit proces is erg natuurlijk en werkt bij alle celstructuren hetzelfde, zo wordt de buikwand groter bij het dikker worden, door de energie op de buikwand vindt er een celdeling plaats. Ook versch...

Penis vergroten door tractie, met dit product, werkt door kracht te zetten op de celstructuren, door de energie worden cellen geforceerd tot celdeling. Dit proces is erg natuurlijk en werkt bij alle celstructuren hetzelfde, zo wordt de buikwand groter bij het dikker worden, door de energie op de buikwand vindt er een celdeling plaats. Ook verschillende beenlengtes worden door tractie gelijkgetrokken met de ‘Ilizarov’ methode.

De nummer 1 in penis vergroting

Dit proces is al honderden jaren bekend en wordt toegepast door tribale stam culturen bij nek- lippen- oor- en ook vaak bij de vergroting van de penis. In delen van Afrika en Indonesië zijn stammen waar de penis op deze manier uitgroeit tot extra large.

Meer

SizeDoctor  Er is 1 product.

Toon 1 - 1 of 1 item
Toon 1 - 1 of 1 item