Terug

Erectiepillen.com online winkel van natuurlijke erectiepillen sinds 2002

  • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis en discreet verzonden binnen Nederland
  • Online sinds 2002 Compleet assortiment erectiepillen!

Privacy Policy

Algemeen
Erectiepillen.com respecteert de privacy van al haar gebruikers en draagt zorg over alle persoonlijke informatie die u ons verschaft en wordt volledig vertrouwelijk behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en makkelijk mogelijk te verwerken. Wij gebruiken uw gegevens enkel met uw toestemming. Erectiepillen.com zal uw persoonlijke gegevens nooit verkopen aan derden en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

NAW Gegevens
Erectiepillen.com gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: als u een bestelling plaatst, hebben wij uw naam, e-mailadres en afleveradres nodig om uw bestelling uit te voeren. Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen. Om het winkelen bij Erectiepillen.com zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u artikelen aanbevelen die u wellicht interessant vindt. In uw Erectiepillen.com account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflevergegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren voor uw gemak.

Discreet
Erectiepillen.com zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en derden betrokken bij een zending zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens te respecteren. Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Erectiepillen.com en wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen om die reden zo discreet mogelijk met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk behandeld.

Cookies op onze website
Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst. Wanneer u onze webwinkel bezoekt, wordt er een mededeling getoond waarin wij uitleggen waarom wij cookies gebruiken. Wanneer u verder gebruik van onze webwinkel vatten wij dit op als toestemming voor het gebruik van cookies. U kunt de cookies uitschakelen. Houd er wel rekening mee dat de webwinkel dan niet meer maximaal werkt. Met derden die cookies plaatsen op onze site hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen absolute controle op wat de aanbieders van deze applicaties zelf met de cookies doen wanneer zij deze uitlezen. Voor meer informatie hierover zie de privacy verklaringen van deze partijen.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een overeenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met de data.

Beveiliging
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een wachtwoord en gebruikersnaam. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (SSL verbinding) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u persoonsgegevens invoert.

Bewaartermijnen
De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om uw bestellingen af te handelen. Na die tijd bewaren wij gegevens nog maximaal 1 jaar voor de beschreven statistische doeleinden. De gegevens worden dan gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de belasting bewaarplicht van 7 jaar voor betaalgegevens).

Websites van andere partijen
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen wanneer u deze bezoekt.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Voor vragen over ons privacy beleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Autoriteit Persoonsgegevens
Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »