VEELGESTELDE VRAGENWanneer kan ik mijn order verwachten?
Wanneer u op maandag tot en met vrijdag voor 15:00 uur besteld dan heeft u uw zending de volgende dag in huis. Ook op zaterdag. Bestellingen die u in het weekend plaatst worden op maandag verzonden (deze heeft u dan dinsdag in huis). 


Klopt het dat ik bij iedere pil of capsule die ik bestel een gratis condoom kan ontvangen?
Erectiepillen.com raadt altijd veilige seks aan, u kunt er voor kiezen bij iedere bestelde natuurlijke erectiepil of libido product een gratis condoom te ontvangen (maximaal 10 stuks). U kunt dit bij het afrekenen aangeven.


Welke erectiepil past het beste bij mij?
Iedereen reageert anders, om die reden raden wij aan eerst een proefpakket te bestellen van bijvoorbeeld Libido Extreme of King Active zodat u weet of de producten het gewenste effect geven.


Hoe worden producten verstuurd?
Wij versturen bestellingen altijd 100% discreet in anonieme verpakkingen. Dat wil zeggen in blanco, onbedrukte enveloppen of pakketten.


Zijn alle natuurlijke producten te koop zonder doktersrecept?
Alle natuurlijke producten in ons assortiment zijn zonder doktersrecept te bestellen. Als u last heeft van een erectiestoornis is het wel verstandig contact op te nemen met een arts.

Wanneer kan ik bepaalde producten beter niet gebruiken?
U kunt erectiepillen of andere stimulerende middelen uit onze webwinkel beter niet gebruiken wanneer u:

 

  • Last hebt van een hoge bloeddruk;
  • Hart- en/ of vaatziekten hebt;
  • Zwanger bent of borstvoeding geeft;
  • Een aandoening aan uw nieren of urinewegen hebt;
  • MAO remmers gebruikt;
  • Twijfelt over uw gezondheid en of u de middelen wel aan kunt;
  • Allergisch bent voor een van de ingrediënten van een product. Lees altijd de bijsluiter.

 

Alleen de beste producten te koop?
Wij verkopen alleen producten welke het beste worden aangeschreven door gebruikers en volgens de hoogste kwaliteitseisen worden gemaakt.

Wat doe ik in geval van adreswijziging?
Wanneer uw adres wijzigt kunt u dit de eerstvolgende keer aangeven bij uw bestelling. Een volgende keer wordt direct uw nieuwe adres gebruikt.

Zijn mijn gegevens veilig bij Erectiepillen.com?
Uw verstrekte informatie wordt enkel gebruikt om uw order zo snel en discreet mogelijk af te handelen. Wij hebben discretie hoog in het vaandel staan.


Wat als ik nog steeds vragen heb?
Heeft u toch nog vragen? Dan horen wij dat natuurlijk graag. U kunt ons bereiken via sales@libidgroup.nl


Zijn er verborgen kosten?

Nee, er zijn geen verborgen kosten.

Welke vermelding staat er bij betaling op mijn afschrift?
Omdat wij discretie erg belangrijk vinden staan er geen details over onze webwinkel of de producten die u hebt besteld op uw bankafschrift. Er staat enkel een afschrift t.n.v. Dr Lifestyle BV.


Wat zijn de betaalmogelijkheden?
Zie betaalmogelijkheden op onze website.

Wat gebeurt er met de bestelling als ik niet thuis ben?
Onze bestellingen worden verzonden via PostNL. Indien mogelijk wordt de bestelling in uw brievenbus gedaan, maar mocht dit niet passen dan word het aangetekend opgestuurd. Wanneer u niet thuis bent dan komt de postbode een andere keer terug of kunt u het pakket ophalen bij een postkantoor bij u in de buurt.

Is online bestellen van erectiepillen veilig?
Online bestellen van erectiepillen is snel, veilig en discreet. U vult uw gegevens en een adres in waar uw order naar verzonden wordt. Dit kan ieder gewenst adres zijn.


Bestelling nog steeds niet ontvangen, terwijl ik vier dagen geleden heb besteld
Bestellingen worden verzonden wanneer wij de betaling hiervoor volledig hebben ontvangen. Vrijwel al onze bestellingen versturen wij met PostNL. Mocht u na vijf werkdagen nog steeds geen pakket hebben ontvangen dan kunt u het beste contact met ons opnemen. In dat geval is er waarschijnlijk iets misgegaan. Wij zullen dan voor u achterhalen waar het is misgegaan en indien nodig uw bestelling nog een keer opsturen.


Moet ik altijd de bijsluiter lezen van producten die ik bij Erectiepillen.com heb besteld?
Lees altijd eerst de bijsluiter.


Zijn alle prijzen bij Erectiepillen.com inclusief BTW?
Ja, alle prijzen zoals vermeld op de website zijn inclusief BTW.


Wat zijn Loyaliteitspunten?
Loyaliteitspunten zijn een soort kortingspunten. Met deze punten kunt u toekomstige bestellingen afrekenen. Dit kan gedeeltelijk met loyaliteitspunten, maar ook volledig zonder extra kosten. Bij iedere betaalde en geleverde bestelling ontvangt u automatisch loyaliteitspunten in uw account. Hoeveel punten u ontvangt per product is vermeld in iedere productomschrijving.

Overzicht van uw Loyaliteitspunten bij Erectiepillen.com
Om een overzicht te zien van uw loyaliteitspunten gaat u naar Mijn Account > Mijn Loyaliteitspunten. Vervolgens ziet u hoeveel punten u al hebt gespaard.