Terug

  • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Erectiepillen Discreet verpakt
  • Online sinds 2002 Natuurlijke producten

Verminderde Lust

  • Door Max
  • 11 / 02 / 2021 0
Verminderde Lust

Ontspanning in een relatie is heel belangrijk. Als u merkt dat u en uw partner in een negatieve spiraal zitten, dan is het belangrijk om gelijk in te grijpen.

Hebben u en uw partner minder seksueel contact?


Wij hebben dan in dat geval een aantal tips voor u. Houd uw relatie spannend en verras uw partner regelmatig, dat kan door middel van een pikant sms’je of pikante speeltjes. Een beetje experimenteren kan zeker geen kwaad om uw seksleven weer een boost te geven. Het nemen van een koude douche voor de seks doet ook wonderen, een koude douche heeft in de meeste gevallen een positieve invloed op de seksdrive, u voelt zich fitter en frisser. U kunt uw seksdrive ook verhogen door middel van een libidopil, lustopwekker of een spannend seksspeeltje.

Vermijd Stress

Stress kan ook de oorzaak zijn van een minder hoog libido. Wanneer u veel stress ervaart dan valt de zin in seks vaak weg. 
Op momenten van stress focust uw lichaam zich alleen op de lichaamsfuncties die belangrijk zijn om te kunnen overleven en daar valt uw seksdrive niet onder. Stress is voor veel mensen de reden dat het libido laag is.

 Als u een lange tijd geen seks heeft gehad met uw partner dan verdwijnt ook langzaam de zin in seks met uw partner. Het zou heel goed kunnen dat u en uw partner problemen hebben in de relatie wat betreft het hebben van geslachtsgemeenschap.

Als u zin heeft en uw partner op dat moment niet, dan is dat een vervelende ervaring. Op een bepaald moment durft u het niet eens meer aan uw partner te vragen omdat een afwijzing pijnlijk kan zijn. Langzaam begint de lichamelijke chemie die ontstaat tijdens het hebben van seks tussen jullie te verdwijnen waardoor u en uw partner in een negatieve spiraal terechtkomen. U voelt zich niet meer verbonden met uw partner. Er ontstaat dan een soort broer-zus relatie waarin jullie met elkaar om de kleinste dingen in discussie gaan. Door deze discussies verslechtert de relatie. U begint steeds meer op uw partner af te knappen door deze discussies waardoor de zin in geslachtsgemeenschap ver te zoeken is.Genieten en ontspannen

Ontspanning in een relatie is heel belangrijk. Als u merkt dat u en uw partner in een negatieve spiraal zitten, dan is het belangrijk om gelijk in te grijpen. Het is belangrijk dat u en uw partner geen stress ervaren, probeer de stress los te laten door samen bijvoorbeeld leuke dingen te gaan doen. Het is belangrijk om te weten dat seks het stressniveau vermindert, het hebben van geslachtsgemeenschap zorgt ervoor dat de negatieve spiraal wordt doorbroken, en het zorgt voor erotische energie in de relatie.

Al na een enkele keer seks zult u merken dat u zich weer verbonden gaat voelen met uw partner. Dit gevoel zorgt ervoor dat u en uw partner vriendelijk en zorgzaam voor elkaar zullen zijn. Het is heel goed mogelijk dat de seks niet geweldig is. Als u met uw partner een lange tijd geen seks hebt gehad, dan is dit niet meer als logisch, maar de keren erna zullen fijner aanvoelen. 

Spannend voorspel

Als alle erotische energie als sneeuw voor de zon uit uw relatie is verdwenen dan zult u uw best moeten doen om dat terug te krijgen. Het is geen slecht idee om een spannend voorspel te hebben, het is belangrijk dat u de tijd voor elkaar neemt. U kunt uw partner bijvoorbeeld strelen, of samen met uw partner gaan douchen, elkaar masseren en van het één komt meestal het ander. Wanneer u en uw partner eenmaal opgewonden zijn dan volgt de rest meestal vanzelf.

Probeer nieuwe dingen uit

Wanneer de negatieve spiraal doorbroken is dan is het belangrijk om de erotische energie binnen jullie relatie te onderhouden.
U kunt dit bijhouden door meerdere malen per week seks te hebben. Probeer nieuwe dingen uit, praat met elkaar en houd het spannend!

Informatie
De informatie op deze site wordt door de redactie verworven, geschreven en verwerkt in associatie met een netwerk professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. Neem bij complicaties altijd contact op met een arts.

Referentie
Bodenmann, G., Ledermann, T., Blattner, D., & Galluzzo, C. (2016, July). Associations among everyday stress, critical life events, and sexual problems. Journal of Nervous and Mental Disease, 194(7), 494-50. De Paarsekeizerin.nl

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »